Covorașe electrice încălzitoare

Tehnologia avansată a firelor oferă înălțime minimă (numai 1,8mm), combinată cu un cablu robust de încălzire dublu-izolat. Aceasta înseamnă că puteți pune gresia direct deasupra, cu un strat subțire de adeziv flexibil.

Cablul de incalzire este atașat printr-o serie de bucle la o rețea subțire, dar din fibră de sticlă rezistentă, pentru instalare rapidă. Acest sistem este disponibil într-o gamă de 85, 120, 150 și 200 W/m² ,pentru a se potrivi diferitelor cerințe.

Covorașele incalzitoare sunt deosebit de potrivite pentru suprafețele mari. Covorașele de 85 și 120 W/m² sunt ideale pentru proprietățile foarte bine izolate sau pentru proiectele cu o cerință redusă de energie. Sistemul de covorașe este proiectat pentru instalarea în pardoseli din gresie, ceramică sau piatră naturală.

Acest sistem este potrivit pentru toate aplicațiile, oferind încălzire primară sau secundară în fiecare cameră sau pentru proiecte care se potrivesc cu regulamentele construcțiilor.

Specificații tehnice:

Elementul încălzitor: Cablu de dublu-conductor izolat şi pre-dimensionat într-o plasă de fibră de sticlă
Tensiune nominală: 220 – 240V, 50Hz
Lățimea covorașului: 500mm
Grosimea covorașului: 2-3mm
Izolator interior: ETFE
Izolator exterior: ETFE
Puterea nominală: 85, 120, 150 și 200W/m²
Lungimea cablului de alimentare: 3m
DimensiuniCertificate de calitate: De la 1m la 30mBEAB, CSTB, CE

Cabluri încălzitoare directe

Sistemul de cablu simplu ultra-fin DWS este ideal pentru instalații facile şi rapide în spații de dimensiuni reduse şi cu forme neregulate. Sistemele noastre de cablu simplu au fost proiectate utilizand un cablu cu doi conductori izolați, cu 2mm grosime. Grosimea elementului nostru de încălzire în pardoseală care poate fi instalat în cîteva ore şi fără a fi nevoie de ridicarea nivelului de pardosea.

Fixați elementul de încălzire pe suport apoi se aplica pardoseala direct pe deasupra și astfel uitați de frigul de la picioare pentru totdeauna, podeaua fiind încălzită în numai 20 minute.

Specificații tehnice:

Elementul încălzitor: Cablu cu doi conductori dublu izolați şi cablu de protecție încorporat
Tensiune nominală: 220 – 240V, 50Hz
Grosimea cablului: 2mm
Izolator interior: ETFE
Izolator exterior: ETFE
Lungimea cablului de alimentare: 3m
Dimensiuni:Certificate de calitate: De la 22 la 64 mlBEAB, CE
Garanție: SafetyNet și garanție pe viață

Cabluri încălzitoare montate sub orice tip de podea

Cablul de încălzire este un cablu conductor dublu, complet ecranat, cu un înveliș exterior dur, proiectat pentru a fi instalat într-o gamă largă de construcții în pardoseală. Este potrivit pentru toate aplicațiile, oferind încălzire primară sau secundară în fiecare cameră sau proiect, care este conform cu regulamentele construcțiilor.

Timpul de încălzire și cel de răcire al acestui tip de instalație, o face deosebită, potrivită pentru zonele care sunt în uz constant sau proiecte întregi de case , așa cum șapa poate fi folosită ca o formă de acumulare a căldurii, consumul de energie fiind redus.

 

Cablul de încălzire este proiectat pentru instalarea în podele nivelate și este ideal pentru proiectele nou construite (”la roșu”), în cazul în care înălțimea pardoselii nu este o problemă. Este potrivit pentru orice finisaj final și este benefic, în special, în cazul în care pardoseala (lemn, covor, vinil,gresie,ceramică etc.) poate fi înlocuită din când în când.

 

Specificații tehnice:

Elementul încălzitor: cablu conductor dual
Tensiune nominală: 220/240V AC, 50Hz
Grosimea cablului: 6mm
Putere: 20W pe metru liniar
Cablu neîcălzit pentru conexiune: 2,5m
Certificate de calitate: SEMKO, CE
Dimensiuni:Garanție: De la 9 la 168,5 mlSafetyNet și garanție 10 ani

Sistem de încălzire sub parchet laminat și lemn

Sistemul poate fi instalat în siguranță, direct sub podele laminate și alte pardoseli flotante, fără a fi nevoie de șapă sau adeziv. Simplu de instalat, folia încălzitoare oferă o distribuție consistentă de căldură. Aceasta poate fi, de asemenea, instalată sub pardoseala finală, chiar și în zonele umede.

Proprietățile termice ale foliei de aluminiu utilizată în sistem, ajută la răspândirea uniformă a căldurii.

Economii îmbunătățite pot fi obținute prin utilizarea foliei încălzitoare în combinație cu izolația în substrat, deoarece reduce dramatic preîncălzirea cu cel puțin 50%. Este potrivit pentru toate aplicațiile, oferind încălzire primară sau secundară în fiecare cameră sau proiect, care este conform cu regulamentele construcțiilor.

Sistemul de folii încălzitoare este ideal pentru instalarea în camere cu formă regulată, cum ar fi camerele de zi si dormitoarele.

Specificații tehnice:

Elementul încălzitor: cablu conductor dual multifilament, cu izolator de fluopolimer, instalat între două foi de aluminiu
Tensiune nominală: 220 – 240V, 50Hz
Puterea nominală: 140W/m²
Lățimea covorașului: 500mm
Grosimea covorașului: 1mm
Cablu neîcălzit pentru conexiune: 3m
Dimensiuni:Certificate de calitate: De la 2ml la 24mlBEAB, CE
Garanție: SafetyNet și garanție 15 ani

Sistemele se montează împreună cu…

Plăci de izolație:

Placa de izolație termică cu înveliș special este o placă total impermeabilă din polistiren extrudat, cu înveliș special pe ambele fețe, cu o plasă din fibră de sticlă, introdusă într-un strat de polimer de ciment fin.

Placa de izolație termică cu înveliș special permite reducerea costului energetic și poate fi utilizată ca element structural al podelei. Este ideală pentru utilizarea împreună cu încălzirea electrică în pardoseală, reflectând căldura în pavimentul final, împiedicând pierderile de căldură în placă.

Placa de izolație termică fără înveliș special este o placă total impermeabilă din polistiren extrudat.

Această placă, când este aplicată împreuna cu sistemul de covorașe (PFM și PVC) sau cablu simplu (DWS) este necesară aplicarea unui strat de 1,5 cm de adeziv flexibil între placă și sistemul de încălzire.

Placă de izolare termică cu înveliş special 

Densitate 36Kg/m3
Conductivitate termică 0,027 W/mºK
Rezistenta la compresiune 3,0Kg/cm²
Absorbţia de apă (imersiune) 0,02% max
Coeficient de dilatare liniară 30 x 10-6
Reactie la foc Euroclass “E” (EN13501-1)
Ambalaj si impachetare 8 panouri (6mm), 6 panouri (10mm), 5 panouri (20 şi 50mm)

Placă de izolare termică fără înveliş special 

Densitate 36Kg/m3
Conductivitate termică 0,031 W/mºK
Rezistenta la compresiune 300KPa
Absorbţia de apă (imersiune) mai puţin de 1,5% vol. de max.
Coeficient de dilatare liniară Metoda 13 – 0.07 mm/m°K
Reactie la foc Euroclass “E” (EN13501-1)
Ambalaj si impachetare 10 panouri

 Izolație flexibilă:

Compus dintr-o folie de polistiren cu înveliș de aluminiu care reduce pierderile termice, îmbunătățind eficiența și cu foarte bune proprietăți acustice.

Izolația este aplicată între placă și sistemul de încăzlire, reflectând căldura în sus, făcând sistemul mai eficient. Folia de aluminiu acută este folosită ca barieră de vapori. Izolația flexibilă a fost concepută pentru utilizarea împreună cu sistemul de înveliș dublu, ca parte a unui sistem complet.

Cele două sisteme sunt ideale pentru pavimente din vinil și mochetă.

 • Rezistență termică
 – Mărește eficiența energetică a sistemului de încălzire în pardoseală.
 • Foarte subțire
 – Numai 6mm în profunzime
 • Ideal pentru pavimente din vinil și mochetă
 • 
Contribuie pentru a avea cel mai bun sistem de covorașe și generează un sistem eficient, cu excelente proprietăți acustice
 • Categorie ușoară
 – Ușor de instalat

Inveliș dublu:

Intalarea este rapidă și simplă și face acest sistem o opțiune excelentă pentru instalatori, pentru că nu este necesară aplicarea cimentului. În virtutea rezistenței termice extrem de joasă, transferul termic la pavimentul final, se face sub o formă fină și uniformă, evitând punctele reci și punctele calde.

Sistemul este compus din două plăci care se instalează suprapuse de formă încrucișată, care sunt unificate printr-un adeziv, transformând cele două părți într-o bază solidă, permițând ca pavimentul final să fie aplicat sub o formă sigură.

 • Crearea unei baze solide și stabile
 – Pentru care pot fi aplicate diferite tipuri de pavement final
 • Protecția sistemului de încălzire
 – Protejează sistemul de încălzire contra daunelor, în cazul în care pavimentul final nu este aplicat imediat
 • Numai 7 mm de grosime
 • Ușor de instalat

TERMOSTATE

Termostatul 4iE a fost conceput să controleze în egală masură toate sistemele de încălzire centralizată, cum ar fi: sistemele de incalzire in pardoseala electrica, sistemele de incalzire in pardoseala cu agent termic, sistemele de incălzire cu calorifere sau ventiloconvectoare.

 • Sfaturi de economisire a energiei
 – 4iE vă găsește tarifele cele mai mici la energie și modalități inteligente pentru a reduce utilizarea. Puteți vedea costurile de energie cu display-urile grafice.
 • Control de la Smartphone
 – Folosiți telefonul smartphone, tableta sau calculatorul pentru a controla on-line încălzirea. Înlocuiește inteligent™ cu un control rapid, intuitiv, încălzirea dumneavoastră. Nu este nevoie să reprograma dacă vă modificați rutina.
 • Mod de învățare
 – Puteți seta 4iE pentru a afla cum să utilizați încălzirea și aceasta se va programa, ajustând timpul de pornire pe baza temperaturilor actuale, pentru a asigura casa dvs. la temperatura dorită la momentul potrivit.
 • WarmApps™
 – Luați aplicații pe 4iE-ul dvs ca alerte de trafic și întârzieri de transport pentru călătoria dvs. Chiar puteți încărca o fotografie de fundal, pentru a personaliza 4iE-ul dvs.

Căile inteligente 4iE constau în a încălzi mai eficient casa dvs, economisind până la 20% din factura de energie.

Termostatul programabil 3iE cu monitor de energie:

 • Încălzire locală rapidă și răcire, complet separate de alte zone.
 • 10 programări diferite, stabilite în funcție de zi, pentru a obține controlul precis pentru toate camerele
 • Funcționalitate de temperatură și oră ușoară și precisă, cu o apăsare de buton.
 • Control asupra temperaturii din podea, cât și din aer
 • Capacitate de auto-învățare pentru utilizatorul final, știind când să pornească aparatul pentru a atinge temperatura dorită la momentul ales.
 • Primul termostat cu Active Energy Management – salvând până la 10% din facturile de energie
 • Display-ul grafic face orice ajustare rapidă și ușoară
Consum de energie înregistrat
Veți ști cheltuielile dvs. exacte de funcționare cu încălzirea electrică prin pardoseală

 

Funcționalitate cu monitor de energie

Monitorul de energie permite să se adapteze pentru a se potrivi cerințelor dvs.

În urma instalării și / sau ocupării locuinței sau clădirii, se va putea observa utilitatea sistemelor de încălzire, care sunt controlate și gestionate în mod adecvat , permițând utilizatorilor finali să acționeze pozitiv în gestionarea și folosirea energiei și costurilor.

Alege calitatea DeWiss!

Solicită o ofertă personalizată, chiar acum!